Aanbod

Gegarandeerd meer omzet

Ben je inmiddels net zo enthousiast als wij zijn over Service Planner?

Je krijg altijd een aanbod dat bij je past. Het systeem moet zich dubbel en dwars terugverdienen, zodat je gegarandeerd meer omzet haalt.
Je begint altijd met een proefperiode van 30 dagen en als je doorgaat stap je over naar een abonnement.

Gratis proefperiode

€ 0,-

 • 30 dagen toegang tot een echt werkend account
 • Alle opties van een betaald account
 • Portal met multi-user accounts, met je eigen logo en bedrijfsgegevens
 • 1 maand gratis je klanten gepland, inclusief een voorlopige planning
 • Telefonisch en e-mail support ook tijdens de proefperiode
 • Je account blijft gratis als je na de proefperiode onder de 100 werkadressen blijft

Probeer ServicePlanner gratis

Enthousiast?

Maandabonnement vanaf € 25,- p/m

 • Automatisch je afspraken op route ingepland
 • Online reserveringssysteem
 • Automatisch afspraken & herinneringen naar je klant, e-mails en brieven
 • Je klant kan online de afspraak verzetten
 • Gratis alle updates
 • Maandelijks opzegbaar, dus je zit nooit aan ons vast 😊

Probeer ServicePlanner gratis

Eric Janssens

Ik ben zeker tevreden, ik krijg van klanten ook alleen maar positieve reacties over hoe professioneel het eruitziet. Meestal volgt dan de vraag hoeveel personeel ik heb, terwijl ik het helemaal alleen doe.

Het programma werkt snel en duidelijk en ik zit daardoor veel minder avonden op kantoor. En de avonden met het vrouwtje op de bank worden steeds meer!

Het plannen werkt geweldig, Eerst was dit altijd een last minute klus maar nu gebeurt dit ruim een maand van tevoren. Klanten kunnen er dan makkelijker rekening mee houden en het geeft mij ook rust.

Erik Aarts
service en onderhoud, loodgieterswerk
Aarts Installaties, Wanssum

Vroeger vulden we de gaatjes in de planning met het onderhoud, waardoor dat vaak op de laatste plaats kwam en niet meer op tijd uitgevoerd werd. Nu hebben we veel meer prioriteit kunnen geven aan het onderhoud en komt er niets meer tussen.

De automatische herinneringen werken erg goed, want we kunnen haast altijd terecht. En gelukkig niet meer uren bellen om de planning rond te krijgen, dat scheelt ons een hoop gedoe.

Meer omzet? En meer vrijheid?

We geloven erin dat je met ons systeem wordt verrast door de mogelijkheden die voor je ontstaan. Meer klanten omdat je je zaken zo goed op orde hebt. Je hebt meer tijd in de agenda dus kun je meer klanten helpen. Een hogere omzet omdat je meer werk in dezelfde tijd gedaan krijgt. En je haalt meer geld binnen omdat het initiatief van de afspraken bij jou ligt.

Dat allemaal terwijl jij meer rust hebt.

Lees in de blog > De machine die geld geeft < hoeveel geld je kwijt bent aan 1 afspraak, én dat je door te investeren van je geld meer kan maken.

Op de hoogte blijven?

We schrijven alleen als we er zin in hebben. Of als we je iets nieuws willen melden. Laat hier je email achter en ontvang af en toe een mailtje van ons.

Je gegevens blijven tussen ons, beloofd. En stel dat je genoeg van ons hebt, je kunt je op elk moment weer uitschrijven. No hard feelings. Ook beloofd.

Naam