Blog

Het is tijd voor de markt van de niet-installateurs

Ben jij ook één van die zoekende drukke ondernemers die veel afspraken maakt op route? Op zoek naar de combinatie van afsprakenplanner, reserveringssysteem en een routeplanner in één. En als kers op de taart een offerte- en facturatiemodule. Misschien moeten we eens kennis maken.

Steeds meer ondernemers komen bij ons aankloppen.

Op zoek naar een reserveringssysteem dat rekening houdt met de locatie van de afspraak. En tegelijkertijd op zoek naar een planningssoftware dat zelf éénmalige of repeterende afspraken maakt en de klanten de mogelijkheid geeft om zelf de afspraak online te kunnen maken of verzetten waarbij ook weer rekening gehouden wordt met locatie.

Je hebt zelf dus bijna geen werk meer met het maken van afspraken. Tijd besparen en brandstof besparen betekent voor jou meer omzet. En meer vrije tijd ?

Met ons systeem plan je voor de hele week of maand en worden de afspraken automatisch verstuurd naar klanten.

Klanten kunnen de afspraak online verzetten als het hun niet uitkomt. En het werkt ook de andere kant op; klanten kunnen zelf online afspraken inplannen.

Klinkt te mooi om waar te zijn? Je bespaart met Service Planner omdat je plant met clustering in plaats van rondes. Je rijdt maar één keer naar afspraken die het verst liggen. Je bespaart op die manier brandstof, kilometers, tijd en geld.

ServicePlanner is ontwikkeld voor de installatiebranche

Gericht op het automatisch maken van herhalende afspraken. Maar het systeem al links en rechts bijgeschaafd voor het maken van losse niet terugkerende afspraken. We zijn druk bezig om het systeem door te ontwikkelen om nog beter in te spelen op de wensen van de éénmalige planners, en natuurlijk ook op de wensen van de huidige gebruikers.

Met de nieuwbouw die halverwege het jaar verwacht is klaar te zijn, zullen we veel van de ideeën die we hebben direct laten uitwerken. Eén van de ontwikkelingen waar we enthousiast over zijn is de optie voor het maken van een bulk afspraken die je in één keer kunt inplannen voor een specifiek aangegeven periode.

Door de ervaring en het succes van Service Planner in de installatiebranche is ons product heel sterk geworden.

Samen met onze klanten en hun ideeën hebben we kunnen ontwikkelen en zijn we zo ver gekomen als we nu zijn. We vinden het leuk dat we met ons systeem andere markten zoals die van schoorsteenvegen, zadelmaken, waterontharding, rolpoorten, boekhouders en vele andere helpen.

Eigenlijk alle ondernemers die afspraken op locatie plannen, herhalend of éénmalig.

We zijn benieuwd met welke andere markten we gaan samenwerken. We hebben er in ieder geval veel zin in.

Wil je ook tijd besparen met afspraken maken?

Tijd besparen omdat je niet onnodig heen en weer hoeft te rijden? Brandstof besparen omdat je efficiënt rijdt? Telefoontjes besparen omdat klanten online de afspraak kunnen maken of verzetten? Tijd overhouden om te investeren in je bedrijf? Dus meer geld verdienen? Wij zouden het in ieder geval leuk vinden als we kunnen gaan samenwerken.

Wat doe jij om de afspraken met je klanten rond te krijgen?

1 Reactie

Laat een reactie achter