Blog

Het is tijd voor de markt van de niet-installateurs

Photo by rawpixel.com on Unsplash

Wij zijn enorm enthousiast dat we naast installateurs ook andere ondernemers kunnen helpen met Service Planner. We hebben gemerkt dat er veel vraag is naar de combinatie van afsprakenplanner, reserveringssysteem en een routeplanner in één. En als kers op de taart een offerte- en facturatiemodule. Ben jij ook één van die zoekende drukke ondernemers? Misschien moeten we eens kennis maken!

Steeds meer ondernemers komen bij ons aankloppen. Op zoek naar een reserveringssysteem dat rekening houdt met de locatie van de afspraak. En tegelijkertijd op zoek naar een planningssoftware dat zelf éénmalige of repeterende afspraken maakt en de klanten de mogelijkheid geeft om zelf de afspraak online te kunnen maken of verzetten waarbij ook weer rekening gehouden wordt met locatie. Je hebt zelf dus bijna geen werk meer met het maken van afspraken. Tijd besparen en brandstof besparen betekent voor jou meer omzet. En meer vrije tijd ?

Omdat je met ons systeem voor de hele week of maand kunt plannen en afspraken automatisch verstuurd worden naar klanten die zij eventueel online kunnen verzetten, komen veel ondernemers juist naar ons toe. Het werkt ook de andere kant op; klanten kunnen zelf online afspraken inplannen. Klinkt te mooi om waar te zijn? Je bespaart met Service Planner ook nog eens 30%. Omdat we plannen met clustering in plaats van rondes, rij je maar één keer naar afspraken die het verst liggen. We hebben onderzocht dat je op die manier 30% bespaart op brandstof, kilometers, tijd, geld..

Hoewel Service Planner is ontwikkeld voor de installatiebranche gericht op het automatisch maken van herhalende afspraken, is het systeem al links en rechts bijgeschaafd voor het maken van losse niet terugkerende afspraken. We zijn druk bezig om het systeem door te ontwikkelen om nog beter in te spelen op de wensen van de éénmalige planners, en natuurlijk ook op de wensen van de huidige gebruikers. Met de nieuwbouw die halverwege het jaar verwacht is klaar te zijn, zullen we veel van de ideeën die we hebben direct laten uitwerken. Eén van de ontwikkelingen waar we enthousiast over zijn is de optie voor het maken van een bulk afspraken die je in één keer kunt inplannen voor een specifiek aangegeven periode.

Door de ervaring en het succes van Service Planner in de installatiebranche is ons product heel sterk geworden. Samen met onze klanten en hun ideeën hebben we kunnen ontwikkelen en zijn we zo ver gekomen als we nu zijn. Het is enorm leuk dat we met ons systeem andere markten zoals die van schoorsteenvegen, zadelmaken, waterontharding, rolpoorten, boekhouders en vele andere helpen. Eigenlijk alle ondernemers die afspraken op locatie plannen, herhalend of éénmalig. We zijn benieuwd met welke andere markten we gaan samenwerken. We hebben er in ieder geval veel zin in.

Wil je ook tijd besparen met afspraken maken? Tijd besparen omdat je niet onnodig heen en weer hoeft te rijden? Brandstof besparen omdat je efficiënt rijdt? Telefoontjes besparen omdat klanten online de afspraak kunnen maken of verzetten? Tijd overhouden om te investeren in je bedrijf? Dus meer geld verdienen? Wij zouden het in ieder geval leuk vinden als we kunnen gaan samenwerken!

Wat doe jij om de afspraken met je klanten rond te krijgen? Leuk als je je reactie deelt!

1 Reactie

Laat een reactie achter