Aanbod

Ben je inmiddels net zo enthousiast als wij over ServicePlanner?

200% garantie

Wij bieden 200% garantie. Dus: ben je niet tevreden? Dan ontvang je je abonnementsgeld dubbel retour. Voorwaarden: je moet minimaal 100 afspraken hebben bezocht, en de garantie van 200% geldt alleen de eerste 6 maanden.

 

Tijdelijke aanbieding: gratis onze opstart-support (normaal vanaf €300)

ServicePlanner 2.0 is live! En om dat te vieren willen we jou aanbieden om je he-le-maal op weg te helpen. Van a tot z. Van briefpapier tot klanteninformatie. Van logo tot planning. Tot je 100% tevreden bent

probeer serviceplanner gratis

Ons aanbod

Je krijg altijd een aanbod dat bij je past: het systeem moet zich dubbel en dwars terugverdienen, zodat jij gegarandeerd meer omzet haalt. 

Je krijgt de eerste 30 dagen gratis in een echt werkend account. Met toegang tot álle functies. En als je doorgaat stap je over naar een abonnement. Je zit nooit aan ons vast, je kunt op elk moment stoppen.

ServicePlanner uitproberen

Gratis

 • 30 dagen toegang tot een echt werkend account
 • Alle opties van een volledig account
 • Geen betaalgegevens nodig
 • Portal met multi-user accounts, in je eigen huisstijl
 • Gratis je klanten gepland, inclusief een voorlopige planning
 • Support ook tijdens de proefperiode
 • Je account blijft gratis als je na 30 dagen onder de 100 afspraken per jaar blijft

Enthousiast?

Maandabonnement

 • Automatisch je afspraken op route ingepland
 • Online reserveringssysteem
 • Automatisch afspraken & herinneringen naar je klant, e-mails en brieven
 • Je klant kan online de afspraak verzetten
 • Maandbedrag is afhankelijk van het aantal afspraken per jaar. Tot 100 is gratis.
 • De modules offertes & facturen, werkbonnen & checklist en koppeling(en) zijn optioneel.
 • Gratis alle updates
 • Maandelijks opzegbaar

probeer 30 dagen gratis

geen creditcard nodig. geen verplichtingen.

Eric Janssens

Ik ben zeker tevreden, ik krijg van klanten ook alleen maar positieve reacties over hoe professioneel het eruitziet. Meestal volgt dan de vraag hoeveel personeel ik heb, terwijl ik het helemaal alleen doe.

Het programma werkt snel en duidelijk en ik zit daardoor veel minder avonden op kantoor. En de avonden met het vrouwtje op de bank worden steeds meer!

Het plannen werkt geweldig, Eerst was dit altijd een last minute klus maar nu gebeurt dit ruim een maand van tevoren. Klanten kunnen er dan makkelijker rekening mee houden en het geeft mij ook rust.

Erik Aarts
service en onderhoud, loodgieterswerk
Aarts Installaties, Wanssum

Vroeger vulden we de gaatjes in de planning met het onderhoud, waardoor dat vaak op de laatste plaats kwam en niet meer op tijd uitgevoerd werd. Nu hebben we veel meer prioriteit kunnen geven aan het onderhoud en komt er niets meer tussen.

De automatische herinneringen werken erg goed, want we kunnen haast altijd terecht. En gelukkig niet meer uren bellen om de planning rond te krijgen, dat scheelt ons een hoop gedoe.

Wij praten ook graag met jou

Heb je vragen? Lees meer over alle mogelijkheden van het systeem of vind je antwoord bij de meestgestelde vragen. Praat je liever met een van ons? Wij praten ook graag met jou. Bel ons of stuur ons een berichtje via ons contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Nieuwsbrief, maar dan niet regelmatig

We hebben een hekel aan plannen. En van regelmaat worden we ook zenuwachtig. Daarom schrijven we als we er zin in hebben of je iets nieuws willen melden. Laat je email achter en ontvang af en toe een mailtje van ons.

Je gegevens blijven tussen ons, beloofd. En stel dat je genoeg van ons hebt, je kunt je op elk moment weer uitschrijven. No hard feelings. Ook beloofd.

> naar onze blog

Volg ons ook op

Naam