Blog

Het is tijd voor de markt van de niet-installateurs

Ben jij ook één van die zoekende drukke ondernemers die veel afspraken maakt op route? Op zoek naar de combinatie van afsprakenplanner, reserveringssysteem en een routeplanner in één. En als kers op de taart een offerte- en facturatiemodule.

Misschien moeten we eens kennis maken.

Steeds meer ondernemers komen bij ons aankloppen

Op zoek naar een reserveringssysteem dat rekening houdt met de locatie van de afspraak. En naar een planningssoftware dat zelf éénmalige of repeterende afspraken maakt. En een systeem die klanten de mogelijkheid geeft om zelf de afspraak online te kunnen maken of verzetten, waarbij ook weer rekening wordt gehouden wordt met locatie.

Meer vrije tijd, meer omzet

Omdat je zelf bijna geen werk meer hebt met het maken van afspraken, bespaar je tijd, en brandstof. Dit betekent voor jou meer omzet. En meer vrije tijd.

Plannen laat je over aan het systeem

Je krijgt een planning voor de hele maand die je eerst kunt inzien en afspraken gaan automatisch naar je klanten. Komt het je klant niet uit? Dan kunnen ze de afspraak online verzetten.

Het werkt ook de andere kant op: klanten kunnen zelf online afspraken inplannen.

Je bespaart met ServicePlanner ook nog eens op brandstof, omdat je plant met clustering. Je rijdt maar één keer naar afspraken die het verst liggen.

Je bespaart dus brandstof, kilometers, tijd en geld.

ServicePlanner is uit de praktijkervaring ontstaan

ServicePlanner is ontwikkeld voor de installatiebranche. Gericht op het automatisch maken van herhalende afspraken.

Maar: het systeem al links en rechts bijgeschaafd voor het maken van losse niet terugkerende afspraken. En we zijn druk bezig met een nieuwbouw van het systeem om nog beter in te spelen op de wensen van de éénmalige planners. En ook op de wensen van de huidige gebruikers, natuurlijk.

ServicePlanner versie 2.0

Met de nieuwbouw die halverwege het jaar verwacht is klaar te zijn, zullen we veel van de ideeën die we hebben direct laten uitwerken.

Eén van de ontwikkelingen waar we enthousiast over zijn is de optie voor het maken van een bulk afspraken die je in één keer kunt inplannen voor een specifiek aangegeven periode.

Samen met onze klanten

Door de ervaring en het succes van ServicePlanner in de installatiebranche is ons product sterk geworden.

Samen met onze klanten en hun ideeën hebben we kunnen ontwikkelen en zijn we zo ver gekomen als we nu zijn. We vinden het leuk dat we met ons systeem andere markten zoals die van schoorsteenvegen, zadelmaken, waterontharding, rolpoorten, boekhouders en vele andere helpen.

Eigenlijk alle ondernemers die afspraken op locatie plannen, herhalend of éénmalig.

We zijn benieuwd met welke andere markten we gaan samenwerken. We hebben er in ieder geval veel zin in.

Wil je ook geen werk meer hebben met afspraken maken?

En tijd besparen omdat je niet onnodig heen en weer hoeft te rijden? Brandstof besparen omdat je efficiënt rijdt? Telefoontjes besparen omdat klanten online de afspraak kunnen maken of verzetten? Tijd overhouden om te investeren in je bedrijf? Dus meer geld verdienen?

Wij zouden het in ieder geval leuk vinden om samen te werken. Neem contact met ons op of probeer ServicePlanner direct 30 dagen gratis en vraag een account aan

1 Reactie

Laat een reactie achter