Over ons

Wie zijn wij eigenlijk?

Wij houden niet van plannen

Wij houden juist van vrijheid en rust

Daarom maken we het leven het liefst zo gemakkelijk mogelijk. En dingen eenvoudiger en efficiënter.

Dat willen we voor ook voor jou. 

Natuurlijk staan we er niet alleen voor

Ons team bestaat uit een ex-installateur met ondernemersambitie, communicatie- en IT-professionals. Door onze gecombineerde expertises hebben we kennis in huis van wat er op de werkvloer nodig is en in de IT-sector mogelijk. 

Jij succesvol, wij succesvol

We vinden het belangrijk om de juiste mensen om ons heen te hebben, mensen die elkaar versterken. 

Daarom geloven wij erin dat we met een goede samenwerking met onze klanten de mooiste dingen kunnen bereiken. En dus zijn we altijd nieuwsgierig naar de ideeën van onze klanten. 

Toen heb ik bedacht als ik nu iets voor ons bedrijf laat bouwen, dan kan ik dadelijk andere ondernemers met hetzelfde probleem helpen.”

Maak kennis met Ruud

“Ik begon met ondernemen in 2002 toen ik met mijn broer mijn eerste bedrijf oprichtte. Dit installatiebedrijf werd een succes in noord Limburg. Over genoeg werk hoefden we ons geen zorgen te maken.

We liepen er tegenaan dat het onderhoud inplannen zoveel tijd kostte, terwijl het ook nog eens onbetaald werk was. Daarom zijn we gaan zoeken naar een systeem daarvoor.

Er bleek niets te zijn, althans niet hoe we het voor ons zagen; dat afspraken op basis van postcode gepland worden, dat klanten automatisch de afspraak ontvangen en dat klanten deze zelf eventueel kunnen verzetten.

Dus toen heb ik bedacht als ik nu iets voor ons bedrijf laat bouwen, dan kan ik dadelijk andere ondernemers met hetzelfde probleem helpen.

Dit was de stap waar we al lang van hadden gedroomd. Met het nieuwe systeem steeg onze omzet flink, kwam er overzicht, waren klanten super tevreden en hadden we meer ruimte gecreëerd voor andere dingen.

Dit systeem hebben we toen eerst nog twee jaar lang volop gebruikt en doorontwikkeld, voordat ik het installatiebedrijf in 2015 verkocht en alleen met de software de markt op ging.”

Ruud Klaassen, eigenaar ServicePlanner


Meer omzet, meer vrijheid

Meer klanten omdat je je zaken zo goed op orde hebt. Een hogere omzet omdat je meer werk in dezelfde tijd gedaan krijgt. En je haalt meer geld binnen omdat het initiatief van de afspraken bij jou ligt.

Dat allemaal terwijl jij meer rust hebt. 

Probeer ServicePlanner direct 30 dagen gratis. Je krijgt toegang tot een echt werkend account met jouw logo en bedrijfsgegevens. 

Lees meer over het aanbod

Op de hoogte blijven?

Je kan ons uiteraard volgen via Facebook en LinkedIn. Stuur gerust een connectieverzoek als we nog niet geconnect zijn.

Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang zo nu en dan een berichtje van ons. Je gegevens blijven tussen ons, beloofd. En stel dat je genoeg van ons hebt, je kunt je op elk moment weer uitschrijven. No hard feelings. Ook beloofd.

Naam


Wij steunen Mountain Child Care. Wie zijn zij?

Mountain Child Care is een initiatief dat jongeren wandelend in contact brengt met zichzelf, en van daaruit belangrijke keuzes helpt te maken over werk en leven. Het doel is Nepalese jongeren zonder ouders of Jongeren die op straat hebben geleefd meer zelfvertrouwen te laten ontwikkelen en ze voor te bereiden om pro-actief en zelfstandig in het leven te staan wanneer ze het kinderhuis verlaten. Meer weten? www.mountainchildcare.org

Wij werken samen met